Marmaduke

 • Hbo Marmaduke la Hbo - difuzare 25 septembrie 2022

  Marmaduke

  Marmaduke » Duminica, 25 septembrie 2022, 10:40

  107 minute, color titrat engleza comedie de familie

  Marmaduke, dogul german al familiei Winslow, are o mulţime de calităţi pe care nu le-ai vedea niciodată la un câine, iar pofta lui de a se băga în buclucuri nu are nimic de-a face cu ele.

  Marmaduke, cel mai adorabil Great Dane din lume, face un salt de la faima din benzile desenate (care apar in 600 de ziare, in peste 20 de tari) la statutul de vedeta pe marele ecran. In aceasta comedie de familie, uriasul caine, care nu s-a adaptat niciodata, gaseste, in sfarsit, un loc unde poate iesi in evidenta.

  Acum, traind pe picior mare in Orange County, California, Marmaduke isi ajuta familia sa faca marea tranzitie din Midwest in O.C., dar descopera, de asemenea, ca integrarea cu cei patru prieteni patrupezi ai lui nu e intotdeauna usoara pentru un caine adolescent de 90 kg.

  Din fericire pentru Marmaduke, nu e nevoit sa faca pasul singur deoarece e intotdeauna insotit de fratele sau vitreg si cel mai bun prieten, Carlos, un motan Albastru de Rusia, care-i apara spatele.

  Noua abordare a vietii in Orange County incepe destul de promitator. Mergand pe autostrada de pe coasta Pacificului cu stapanul lui Phil, purtand ochelari de soare, Marmaduke sta cu capul afara prin trapa masinii si se bucura de soarele din California. Dar destul de curand, simte provocarile ce se astern inainte in timpul primei sale aventurari in parcul cainilor. Asta e punctul de intalnire al cainilor, unde socializeaza, schimba ultimele noutati si discuta despre problemele urgente.

  Parcul nu e altceva decat un liceu... pentru caini.

  La fel ca in gimnaziile bipezilor, parcul cainilor e plin de clisee: atletii - caini ale caror singure preocupari sunt sa alerge dupa discuri si sa se intalneasca cu Cockeri Spanioli grei de cap; obsedatii de actorie, carora le place sa joace si sa faca spectacole, delincventii minori - o adunatura de duri care-si fac veacul langa gardul pacului, corciturile - rase corcite din partile saracacioase ale orasului si cainii de rasa - bogati si rasfatati care nu cred ca "briosele" lor de pe pajiste put.

  Parcul cainilor, ca tema de liceu, a rezonat in mintea distributiei si realizatorilor filmului Marmaduke.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Marmaduke
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV pentru copii