Magie in New York

 • Antena 1 Magie in New York la Antena 1

  Magie in New York

  Magie in New York » Sambata, 12 iunie 2021, 04:00

  (Enchanted) 108 minute, color engleza comedie de familie

  Printesa Giselle este alungata din regatul ei magic de catre regina cea rea. Ajunsa in Manhattan, printesa isi da seama ca lumea reala nu functioneaza dupa legile magice ale povestilor. Printesa face cunostinta cu un avocat de care se indragosteste.

  Pentru frumoasa Giselle (Amy Adams), viata este ca un basm... in cel mai adevarat sens al cuvantului !

  Ea are tot ce ii trebuie unei printese perfecte - un chip frumos, o inima curata, o voce melodioasa si incredibila calitate de a comunica direct cu animalele - toate lucrurile minunate pe care ne-am astepta sa le gasim in lumea ei, in Andalasia, care, intamplator, este o lume a desenului animat. Dorinta lui Giselle de a intalni un print chipes, iubitul visurilor sale, cu care sa traiasca acel "sarut al iubirii adevarate" se indeplineste, cand Printul Edward (James Marsden) ii aude trilurile de soprana si se grabeste sa i se alature in cantec.

  Chiar a doua zi, in drum spre locul unde avea sa se tina nunta ei cu Edward, Giselle cade sub vraja Reginei Narissa (Sarandon), care nu se va da in laturi de la nimic pentru a o impiedica pe aceasta fata sa puna mana pe tronul pe care il considera al ei. Giselle este exilata intr-un loc cat mai indepartat de acest regat de poveste... Nu mai este un personaj animat, intr-un taram plin de muzica si culoare, ci se transforma intr-o femeie adevarata, ajungand intr-un loc cat se poate de lipsit de magie: Manhattan-ul zilelor noastre.

  In ajutorul ei, in acest loc nou si ciudat, aceasta "aproape-printesa" gaseste un avocat de divorturi cat se poate de prozaic, pe nume Robert (Dempsey), dar si pe fetita lui, Morgan (Rachel Covey). Cand Printul Gisellei, care nu mai este nici el personaj de animatie, soseste la New York impreuna cu servitorul sau, Nathaniel (Timothy Spall), urmat apoi de cel mai bun prieten al lui Giselle, un veveritoi pe nume Pip, tanara descopera cum cele doua lumi ale sale intra in coliziune directa si se trezeste intrebandu-se daca este posibil ca perspectiva ei de poveste asupra iubirii - cu tot tacamul, inclusiv "si au trait fericiti pana la adanci batraneti" - sa supravietuiasca in lumea noastra.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Magie in New York
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »