Limbo

Nota IMDB7/10

 • Cinemax 2 Limbo la Cinemax 2 - difuzare joi, 26 mai

  Limbo

  Limbo » Joi, 26 mai 2022, 01:40

  122 minute, color titrat engleza drama

  actori Limbo : David Strathairn Mary Elisabeth Mastrantonio Vanessa Martinez Kris Kristofferson Casey Siemaszko Michael Laskin Leo Burmester Herminio Ramos Dawn McInturff
  compozitor Limbo : Mason Daring
  costume Limbo : Shay Cunliffe
  monteur Limbo : John Sayles
  operator Limbo : Haskell Wexler
  director de imagine Limbo : Gemma Jackson
  producator Limbo : Maggie Renzi

  Când Ana, o tânără manageră, descoperă o rețea de spălare de bani, drumul ei se intersectează cu cel al unui infractor în vârstă, al unui agent sub acoperire și al unui mafiot vietnamez, în timpul unei lupte ilegale.

  Alaska este cel mai salbatic tinut al Americii, un taram plin de bogatii, un pamant al aventurii si caintei. Alaska si vastele ei spatii inca salbatice sunt decorul perfect pentru Limbo, povestea a trei oameni care impreuna invata sa-si infrunte destinul si sa cunoasca riscul. Riscul, atat cel fizic cat si cel emotional reprezinta elementul central al filmului.
  Joe este un tip care, timp de 25 de ani, a tot asteptat ca viata sa sa inceapa din nou. Iar cand acest lucru se intampla, in cele din urma, el trebuie sa isi asume riscurile de rigoare. Chinuit de amintirea unui accident de barca in care doi oameni isi pierdusera viata, Joe s-a ferit tot restul vietii de apa. Iar cand nu o mai face, nu toate lucrurile merg asa cum ar trebui.
  Donna este o adevarata luptatoare. Aflata in trecere prin Alaska, isi castiga existenta cantand in baruri de noapte si hoteluri. Ea este cel care ii da speranta lui Joe, un om de care o leaga un trecut asemanator. Spre deosebire de Joe, Donna este insa mereu dispusa sa-si asume noi riscuri.
  Noelle, fiica Donnei, a invatat, la numai 19 ani, sa nu riste niciodata nimic. Timida si greu adaptabila, nu seamana deloc cu mama ei, de care o leaga doar dragostea si dorinta de a o face fericita.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Limbo

Trailer Limbo

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii