Legendele palatului, printesa Ja Myung

 • Tvr 1 Legendele palatului, printesa Ja Myung la Tvr 1

  Legendele palatului, printesa Ja Myung

  Legendele palatului, printesa Ja Myung » Vineri, 18 februarie 2022, 10:35

  (Princess Ja-Myung) serial romantic

  Doua surori vitrege au marcat existenta Regatului Nangnang, in urma cu 2000 de ani.

  Printesele Ja Myung si Ra Hee s-au nascut in aceeasi zi, din acelasi tata, dar din mame diferite. Un oracol avertizeaza ca una dintre ele va deveni salvatorul natiunii, iar cealalta va duce la distrugerea ei. Pentru a evita aceasta nenorocire, se hotaraste uciderea celor doua printese. Dar, folosindu-se de puterea ei, Wang Ja Shir, cea de-a doua sotie a regelui Nangnang-ului, reuseste sa o salveze pe fiica ei, Ra Hee, si incearca sa o asasineze pe Ja Myung. Aceasta scapa insa in mod miraculos, fiind gasita si crescuta de o trupa de circ din provincia Shandong.

  Peste ani, descoperindu-si adevarata identitate, Ja Myung se intoarce in Nangnang, provocand conflicte cu privire la dreptul la tron. Pentru a-i salva viata, mama ei o numeste pe Ja Myung preoteasa templului. Ja Myung inventeaza sistemul Ja Myung Gogak, o toba mistica, ce suna de la sine, in momentul in care dusmanii invadau tara. Ea conduce si transforma armata Nangnang intr-o armata invincibila.

  Atat Ja Myung, cat si Ra Hee sunt indragostite de printul Hodong, care se foloseste de ele pentru a obtine o pozitie politica mult mai puternica. Manipulata de el, printesa Ra Hee distruge sistemul de avertizare Ja Myung Gogak. Confruntarea dintre cele doua surori si printul manipulator va sfarsi in mod dramatic, simtul datoriei fata de regat dovedindu-se mai puternic decat iubirea.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Legendele palatului, printesa Ja Myung
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »