Fight Club: Sala de lupte

 • Cinemax Fight Club: Sala de lupte la Cinemax - difuzare sâmbătă, 24 septembrie

  Fight Club: Sala de lupte

  Fight Club: Sala de lupte » Sambata, 24 septembrie 2022, 02:25

  (Fight Club) 139 minute, color titrat engleza drama

  Cu o slujbă monotonă și stresantă, un tânăr trăiește fără idealuri. În viața lui apare cineva care îl învață să trăiască. Pătrunde în labirintul unui joc dur, al unor lupte mortale, nemotivate. Devine membru al unui club unde învață să se bată.

  "Fight Club" este ecranizarea romanului de debut al lui Chuck Palahniuk. Un simplu mecanic auto, la data publicarii romanului, Palahniuk a revolutionat cu "Fight Club" mentalitatile sfarsitului de secol XX, aducand in discutie "emascularea civilizatiei occidentale".

  Intorcandu-se dintr-o calatorie, un tanar obisnuit (Edward Norton) face cunostinta cu Tyler Durden (Brad Pitt), un individ excentric, cu preocupari cel putin bizare. Ajuns acasa, dupa aceasta inedita experienta, descopera ca apartamentul sau a fost aruncat in aer. Fara un acoperis deasupra capului, isi cauta proaspata cunostinta, si ii cere gazduire in locuinta acestuia, o casa foarte darapanata. Ducand o viata cu totul atipica, cei doi descopera un nou mod de a lupta impotriva stresului cotidian: bataia crunta cu pumnii.

  Nu trece mult pana cand tot mai multi barbati, doritori sa incerce noua "terapie", incep sa frecventeze barul in care isi petrec cei doi serile. Subsolul barului se transforma intr-un adevarat club, cu criterii foarte rigide, in care membrii se snopesc in bataie seara de seara.

  Prima regula a Fight Club-ului: nu vorbesti despre Fight Club. A doua regula a Fight Club-ului: nu vorbesti despre Fight Club.

  Popularitatea clubului creste exponential, simpla incercare de a elibera tensiunile negative dand nastere unei adevarate miscari de eliberare. O eliberare de orice constrangeri. Dar curand lucrurile vor scapa de sub control, iar initiatorii fenomenului Fight Club vor avea parte de surprize de proportii.
  Finalul, cu Jake si Marla tinandu-se de mana si privind cladirile ce sar pe rand in aer, cu ura, cu bucurie, tot ce inseamna fatarnicie, civilizatie, material si posesie trimite la finalul clasicului film al lui Antonioni "Zabriskie Point", cu acelasi mesaj.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Fight Club: Sala de lupte
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii