Dreamgirls

 • Tv1000 Dreamgirls la Tv1000 - difuzare joi, 15 decembrie

  Dreamgirls

  Dreamgirls » Joi, 15 decembrie 2022, 07:40

  125 minute, color titrat engleza film muzical

  Filmul are la baza scenariul unui muzical care a fost recompensat cu un premiu Tony. "Dreamgirls" prezinta viata unei trupe de muzica soul din anii '60 si este inspirat din povestea cantaretei Diana Ross si a grupului The Supremes.

  Povestea unei trupe de cantarete soul din anii '60 ofera foarte interesante partituri pentru Beyonce (care se inspira din destinul Dianei Ross), Jamie Foxx si, mai ales, pentru prima data in musical, Eddie Murphy.

  In Detroit-ul anilor '60, o noapte de succes pe scena te putea face cunoscut, dar cantecele nu erau transmise si pe undele radio. In aceasta perioada, un nou tip de muzica este pe cale sa se nasca - un sunet nou cu radacini adanci in sufletul Detroit-ului, unde cantecele reprezinta mult mai mult decat ceea ce par - si toti care o asculta sunt uniti de un vis comun.

  Curtis Taylor Jr. (Jamie Foxx) este un vanzator de masini care viseaza sa-si creeze propria afacere in muzica - sa-si deschida propria casa de inregistrari si sa-si duca sunetul muzicii pe undele radio, intr-o perioada in care drepturile civile pentru cei de culoare erau doar soptite. El cauta acum doar modalitatea, talentul potrivit, produsul potrivit pe care sa-l vanda.

  Aparitia modesta intr-un show local, ce are ca scop cautarea de noi talente, a tinerelor din The Dreamettes - Deena Jones (Beyonce Knowles), Lorrell Robinson (Anika Noni Rose), si lidera de grup Effie White (Jennifer Hudson) - cu peruci ieftine si costumatie facuta cu propriile lor maini, cu cantece si pasi pregatiti de fratele lui Effie, C.C. (Keith Robinson) le da acestora speranta ca talentul si visele lor pure vor fi remarcate si le va scoate din anonimat.

  Sunt tinere. Sunt frumoase. Sunt exact ceea ce cauta Curtis.
  Tot ce trebuie sa faca ele este sa aiba incredere in el.

  James "Thunder" Early (Eddie Murphy) este un pionier al noului sunet din Detroit, fermecand ascultatorii din "Circuitul Chitlin" cu combinatiile electrifiante de soul si rock'n'roll. Curtis organizeaza cu ajutorul celor din The Dreamettes o petrecere cu cantec pentru Early, si deodata, pentru ei toti, prapastia dintre ceea ce-si doreau ei si ceea ce au pare sa se micsoreze .

  Citeste descrierea pe scurt pentru Dreamgirls
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV pentru copii