Copiii Iadului

 • Tv1000 Copiii Iadului la Tv1000

  Copiii Iadului

  Copiii Iadului » Ieri, 26 iunie 2022, 12:05

  (Little Nicky) 90 minute, color titrat engleza comedie

  actori Copiii Iadului : Adam Sandler Patricia Arquette Harvey Keitel Rodney Dangerfield Rhys Ifans Tom "Tiny" Lister Jr. Peter Dante Reese Witherspoon Leah Lail Jon Lovitz Carl Weathers
  compozitor Copiii Iadului : Teddy Castellucci
  costume Copiii Iadului : Ellen Lutter
  monteur Copiii Iadului : Jeff Gourson
  producator executiv Copiii Iadului : Michael De Luca Brian Witten
  regizor Copiii Iadului : Steven Brill
  operator Copiii Iadului : Theo van de Sande
  director de imagine Copiii Iadului : Perry Andelin Blake Alan Au
  producator Copiii Iadului : Robert Engelman Jack Giarraputo Robert Simonds Allen Covert
  scenarist Copiii Iadului : Quentin Tarantino
  scenograf Copiii Iadului : Donald B. Woodruff
  scriitor Copiii Iadului : Tim Herlihy

  Dupa ce Stapanul Intunericului decide ca nu va lasa regatul sau subpamantean niciunuia dintre cei trei fii ai sai, primii doi dintre caestia evadeaza pe Pamant si-si creeaza propriul lor regat.

  Micul Nicky (Adam Sandler) este fiul preferat al tatalui sau, Satana, care a primit acesta slujba de la tatal sau, Lucifer. Acum, cand simte ca vremea pensionarii a venit, Satana trebuie sa predea stafeta unuia dintre cei trei fii ai sai, dar nici unul nu pare in stare sa faca fata responsabilitatilor acestui post.
  Cassius (Tom Lister) este mare si puternic, insa nu destul de bun pentru a fi conducatorul imperiului. Adrian, fiul cel mijlociu, este frumos si inteligent, insa mult prea crud. Singura speranta a lui Satana este fiul cel mic, Nicky care, spre deosebire de fratii lui este mult prea bun si trebuie sa-si descopere rautatea din el pentru a-i lua locul tatalui sau.
  Mai mult decat atat, Nicky trebuie sa-si salveze tatal de la moarte, caci fratii lui mai mari au inghetat poarta de foc prin care intrau in Iad sufletele condamnate. Pentru a face acest lucru, Nicky trebuie sa ajunga pe Pamant, sa moara si sa-i readuca in Iad si pe fratii lui. Problema lui este ca nu are decat o saptamana pentru a face toate aceste lucruri, iar cei doi sunt mult mai puternici decat el...

  Citeste descrierea pe scurt pentru Copiii Iadului
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Copiii Iadului atunci iti recomandam: