Campania

 • Tv1000 Campania la Tv1000 - difuzare miercuri, 18 mai

  Campania

  Campania » Miercuri, 18 mai 2022, 00:45

  (The Campaign) 85 minute, color titrat engleza comedie

  Cam Brady e obișnuit cu viața de politician, după ce a fost ales de patru ani în Congresul american. Deși s-ar părea că are experiență, Brady nu a concurat niciodată cu nimeni pentru voturi, pentru că nimeni nu i s-a mai opus într-o cursă electorală.

  Asa cum spune si titlul, filmul urmareste masinatiunile dintr-o campanie electorala. Candidatul Cam Brady, dupa ce face o gafa, trebuie rapid sa-si dreaga onoarea si sa mearga in alta directie pentru a castiga si alt gen de electorat.

  Doi magnati pun la cale un plan de a-l elimina din cursa si a castiga controlul asupra districtului Carolina de Nord. Iar contracandidatul sustinut de ei este Marty Huggins (Zach Galifianakis), naivul director al unui centru de turism local.

  La inceput, Marty pare sa fie cea mai putin fericita alegere, dar cu ajutorul sustinatorilor sai, al unui manager de campanie feroce si conexiunilor politice ale familiei, devine in scurt timp un rival neasteptat si o concurenta foarte puternica pentru Cam.

  Pe masura ce se apropie ziua votarii, cei doi ajung sa se manance de vii, insultele se transforma in agresiuni fizice, intr-un iures de inselaciuni, atacuri si lupte murdare. Sub bagheta lui Jay Roach, regizorul responsabil de succesul filmului "Meet the Parents", acesta este un film care aduce circul politic pe noi culmi ale ridicolului.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Campania
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV romanesti

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii