Cainele extraterestru

 • Pro Cinema Cainele extraterestru la Pro Cinema - difuzare sâmbătă, 28 mai

  Cainele extraterestru

  Cainele extraterestru » Sambata, 28 mai 2022, 07:00

  (Good Boy!) 84 minute, color titrat engleza comedie de familie

  actori Cainele extraterestru : Liam Aiken Matthew Broderick Kevin Nealon Molly Shannon Hunter Elliott Brittany Moldowan Mikhael Speidel
  compozitor Cainele extraterestru : Mark Mothersbaugh
  costume Cainele extraterestru : Antonia Bardon
  monteur Cainele extraterestru : Craig Herring
  regizor Cainele extraterestru : John Robert Hoffman
  operator Cainele extraterestru : James Glennon
  director de imagine Cainele extraterestru : Jerry Wanek
  producator Cainele extraterestru : Lisa Henson
  scenarist Cainele extraterestru : Zeke Richardson
  scenograf Cainele extraterestru : John Marcynuk

  Un caine de pe planeta populata de caini, Sirius, este trimis pe Pamant pentru a verifica zvonurile conform carora cainii au esuat in a pune stapanire pe planeta noastra...

  Cum ar fi sa te trezesti intr-o dimineata si sa intelegi ce spune cainele tau? Sezi. Pregateste-te pentru "Good Boy", o comedie emotionanta, fantastica, o aventura pentru intreaga familie care confera o nuanta moderna povestii clasice despre un baiat si cainele lui.
  Baiatul este Owen Baker (Liam Aiken), un pusti solitar de 12 ani care plimba cainii din cartier pentru a obtine privilegiul de a avea unul al lui. Munca lui asidua este rasplatita atunci cand parintii lui, domnul si doamna Baker (Molly Shannon si Kevin Nealon) ii dau voie sa adopte o potaie zbarlita careia ii da numele Hubble (vocea lui Matthew Broderick). Atat baiatul cat si cainele sunt foarte incurcati atunci cand Owen se trezeste intr-o dimineata si descopera ca intelege tot ce spune Hubble, chiar si fraza bulversanta: "Du-ma la sefii tai".
  Owen afla ca, in urma cu mii de ani, cainii au venit pe Pamant sa colonizeze si sa conduca planeta. Hubble (care se numeste de fapt Canid 3942) a fost trimis de puternicul Dane cel Mare, de pe steaua canina Sirius, intr-o misiune pentru a se asigura ca toti cainii si-au indeplinit destinul. In ciuda eforturilor considerabile din partea haitei cartierului de a-l convinge pe Hubble de contrariul, acesta afla curand durerosul adevar despre cainii de pe Pamant: "Sunteti cu totii niste animale de casa!".
  Acum Owen (un baiat care nu a avut niciodata un prieten) si Hubble (un caine care nu a avut niciodata nevoie de unul) trebuie sa colaboreze pentru a pregati patrupedele cartierului pentru vizita lui Dane cel Mare; daca nu se vor prezenta cum se cuvine, toata specia va disparea de pe planeta. Soarta cainilor pamanteni atarna de un fir de par si depinde de Owen, Hubble si tovarasii lor canini sa salveze cel mai bun prieten al omului.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cainele extraterestru
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii