Social

#prognoza meteo #vremea bucuresti #vreme weekend #vremea mare

Ai planuri pentru weekend? Iata unde se intorc ploile!

In acest weekend, vremea va ramane calda, dar asta nu ne va feri de ploile sporadice ce vor cadea pe alocuri. Maximele termice inregistrate se vor situa intre 26 si 29 de grade, mai ridicate in ultima zi a intervalului, in timp ce noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 14 grade Celsius.
Vineri si sambata, ploi locale vor afecta o zona destul de mare a tarii, Bucurestiul, Constanta, Galatiul, Suceava si Baia Mare confruntandu-se cu precipitatii cu caracter izolat. Acestea nu vor fi insotite insa de intensificari ale vantului.

Ploile vor inceta duminica, doar in Banat si in Maramures existand riscul ca norii sa mai scuture cativa stropi. Vor fi ferite de amenintarea ploilor pe tot parcursul weekendului zonele din estul, sud-vestul si nord-vestul tarii, in Iasi, Craiova si Cluj Napoca cerul prezentand innorari temporare, dar cu sanse minime de ploaie.

Foto: emaramures.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea