Social

# vremea la final de saptamana # vremea in weekend #vremea

Vreme deosebit de calduroasa la final de saptamana

Weekendul de Rusalii vine pentru Romania cu vreme deosebit de calduroasa. Cei care si-au planificat excursii pentru acest final de saptamana se vor bucura de temperaturi de pana la 30 de grade Celsius.

 

Dupa numeroase zile cu temperaturi scazute si ploi, vara va pune stapanire pe tara noastra.

Vremea vineri, 5 iunie

Astazi vremea se va incalzi in toata tara. In Campia Romana se pot inregistra si 32 de grade, iar pe litoral va fi cel mai racoare: in jur de 20 de grade. In partea de vest a tarii si la munte sunt asteptate ploi sporadice. In cursul noptii insa, ploile vor cuprinde jumatatea vestica a tarii, vor fi mai intense si vor fi insotite de vant puternic.

In Bucuresti cerul va fi mai mult norosc, insa vremea va fi deosebit de calda. Maximele vor atinge 29 de grade Celsius.

Vremea sambata, 6 iunie

Sambata, vremea se va mentine deosebit de calduroasa. In sudul Moldovei si in Baragan se vor inregistra temperaturi de 30 de grade Celsius. Dupa-amiaza sunt asteptate ploi abundente in sud, centru si nord-est. Ploile vor fi insotite de vint si descarcari electrice. Cu toate acestea, temperaturile vor fi cuprinse intre 26 si 32 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi calduroasa, insa sunt asteptate ploi. Temperaturile minime se vor incadra in jurul valorii de 15 grade, iar cele maxime in jurul valorii de 28 de grade Celsius.

Vremea duminica, 7 iunie

Si duminica vremea va fi calduroasa insa va ploua temporar in majoritatea zonelor. Vor fi insa ploi de vara care vor trece rapid, iar vremea va ramane calduroasa.

In Bucuresti temperaturile vor scadea usor fata de sambata, insa vremea va fi in continuare calduroasa. Cerul va fi partial noros, insa nu sunt asteptate ploi. Temperaturile minime se vor incadra in jurul valorii de 13 grade, iar cele maxime in jurul valorii de 26 de grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea