Social

#vreme de plaja #vreme deosebit de calda #vremea la inceput de mai #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vreme de plaja la inceputul lunii mai! Temperaturi de 29 de grade Celsius

Luna mai incepe cu vreme deosebit de calduroasa pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile maxime vor urca pana la 29 de grade Celsius. Nu vor lipsi insa nici aversele si descarcarile electrice. Iata cum va fi vremea in prioada urmatoare.

 

Marti vremea va fi deosebit de calda in toata tara. Cerul va fi variabil, mai mult senin, cu unele innorari in timpul zilei in zonele de vest si in centrul tarii. Pe arii restranse se vor inregistra precipitatii de scurta durata insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 27 de grade Celsius.

Si in Bucuresti vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26-27 de grade Celsius.

Miercuri vremea se va mentine calda in toata tara iar in subul si estul tarii aceasta va fi deosebit de calda pentru inceputul lunii mai. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si noaptea in zonele montane, dar si in vestul, centrul si nordul tarii, unde se vor semnala averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si vor fi conditii de grindina. Temperaturile minime se vor incadra intre 5 si 15 grade Celsius iar cele maxime intre 20 si 29 de grade Celsius, potrivit romaniatv.net.

In Bucuresti vremea se mentine la fel de calduroasa. Cerul va fi mai mult senin iar vantul va sufla slab, pana la moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 10-12 grade Celsius iar cele maxime vor urca pana la 27 de grade Celsius.

Joi, valorile termice continua sa creasca. in regiunile sud-vestice, vestice si centrale precum si in zona montana, vremea va deveni in general instabila,si se vor inregistra averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. In zone restranse sunt posibile caderi de grindina. in restul tarii, cerul va fi variabil, mai mult senin. Doar local, pe arii restranse pot aparea ploi slabe. Temperaturile minime se vor incadra intre 5 si 15 grade Celsius iar cele maxime intre 19 si 29 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea se mentine la fel de calduroasa precum in zilele precedente. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 10-12 grade Celsius iar cele maxime vor urca pana la 27 de grade Celsius.

Vineri temperaturile scad usor in toata tara. in vestul tarii si in zona montana gradul de instabilitate atmosferica va fi ridicat si se vor inregistra acerse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Pe arii restranse este posibil sa apara grindina. Si in restul tarii vremea va deveni instabila, vantul va sufla moderat cu unele intensificari pe alocuri. Sunt posibile ploi insotite de descarcari electrice. Temperaturile minime se vor incadra intre 6 si 13 grade Celsius iar cele maxime intre 16 si 296 de grade Celsius.

Si in Bucuresti temperaturile scad usor fata de perioada precedenta. Cerul va fi variabil, iar spre seara vor fi conditii de averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 10-11 grade Celsius iar cele maxime vor urca pana la 25-26 de grade Celsius.

Mai multe informatii despre vreme poti gasi pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: ghiduri-turistice.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea