Social

#medicamente neatestate #injectii pentru bronzat #internet

Un medicament neatestat care bronzeaza, de vanzare online

Internetul demonstreaza inca o data ca nu tine cont de nicio granita. Un medicament care bronzeaza pielea, dar care nu este inca atestat , se vinde cu succes pe internet. O demonstreaza numarul tot mai mare de persoane care au achizitionat in ultimul timp, prin intermediul internetului, injectiile care bronzeaza, in mod miraculos, mai repede pielea, informeaza Realitatea TV.

Medicamentul nu are in prezent licenta , deoarece oamenii de stiinta britanici il testeaza de mai multi ani in scopul tratarii bolilor de piele. Produsul contine melanina, o substanta care, in acelasi timp, inchide culoarea pielii si ne protejeaza de razele solare.

Pentru ca nu are licenta, produsul nu este comercializat inca oficial, mai ales ca nu se cunosc efectele pe termen lung asupra pielii. Cu toate acestea, medicamentul se vinde pe internet si multi sunt dispusi sa riste pentru a se bronza mai repede...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea