Social

#elev omorat in bataie #elev omorat in bataie de profesor pentru o greseala #profesor #scoala

Un elev a fost omorat in bataie de profesor pentru o greseala de orografie. Totul s-a petrecut in fata colegilor de clasa

Un elev a fost omorat in bataie de profesorul acestuia, pentru o greseala de ortografie. Scenele teribile s-au petrecut chiar in clasa, de fata cu colegii elevului.

Elevul de 15 ani si-a gasit sfarsitul din cauza unei simple greseli de ortografie. Profesorul acestuia si-a iesit din fire si l-a batut pe elev pana l-a bagat in spital, unde, in cele din urma, si-a dat duhul.

A fost omorat in bataie de profesor pentru o greseala de orografie

Elevul de doar 15 ani, care frecventa cursurile unei scoli private din India, a fost lovit in repetate randuri cu un bat de catre profesorul agresiv. A ajuns in stare grava la spital unde, in ciuda eforturilor medicilor, a decedat din cauza ranilor suferite 19 zile mai tarziu.

Rudele baiatului Nikhit Kumar, au declaratca baiatul a fost declarat decedat de medicii din districtul Auriya din nordul statului Uttar Pradesh, la 19 zile dupa agresiune. 

Dupa incident profesorul agresiv a fugit, fiind acum cautat de politie.

"Pe 13 septembrie, profesorul de stiinte sociale Ashwani Singh le-a dat elevilor un test. Fiul meu studiase mult pentru test. A fost bine la citit si scris. Nikhit a innegrit doua casute in loc de una pe scaunul OMR si a scris "samajak" in loc de "samajik" (social). Acest lucru l-a iritat pe Ashwani Singh, care l-a apucat pe fiul meu de par si l-a batut fara mila pana cand a lesinat si a cazut pe jos chiar in scoala.

Si-a recapatat cunostinta in timp ce a fost dus la un spital privat, dar avea dificultati in a respira. Medicii au spus ca a suferit leziuni interne. Intre timp, a fost tratat la mai multe spitale. Luni, a fost dus la Saifai, dar a murit in ambulanta in timp ce era transportat", a declarat Raju Dohre, tatal elevului, potrivit indiatimes.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea