Social

#tariceanu #dezbatere #ase #criza financiara

Tariceanu: In campanie, ca-n tribunele unui meci de fotbal

Mult comentata invitatie la dezbatere televizata adresata de Calin Popescu Tariceanu celor doi candidati la functia de premier, Mircea Geoana si Theodor Stolojan, s-a transformat, vineri, intr-un banal discurs sustinut de seful Guvernului in fata studentilor si a profesorilor de la ASE .

"As fi vrut sa facem o dezbatere cu reprezentantii celorlalte doua partide importante. Regret foarte mult ca domniile lor nu au acceptat aceasta invitatie, cred ca ar fi fost foarte util sa vedem o confruntare de idei si programe, pentru ca altfel, campania electorala va ramane exact ceea ce se intampla in tribune la fotbal. Oamenii arunca cu petarde din tribune, iar meciul de pe teren nu mai este vizibil. Au gasit diferite motive, motivand ca vor avea dezbateri la televiziune saptamana viitoare, dar acele intalniri nu vor avea numai teme economice", a declarat Calin Popescu Tariceanu, in fata studentilor de la ASE .

Dupa ce a rezolvat o problema tehnica, microfonul amenintand sa-i "cada in brate", Tariceanu s-a lansat in prezentarea planului de dezvoltare economica propus de Guvernul sau pentru urmatorii patru ani.

"Nu vom mai putea vorbi la anul de o crestere asemanatoare cu cea care a avut loc anul acesta. Astept rezultatele Institutului National de Statistica si sper ca in trimestrul trei sa avem o crestere economica record . Dar acest lucru nu va continua si in acest an", a recunoscut premierul, dupa ce a enumerat masurile economice prezentate in urma cu aproape doua saptamani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea