Social

# proteste piata universitatii 2012 #protest #monarhie # pro monarhie

Protestele continua - romanii au scandat "monarhia salveaza Romania"

Sute de persoane au fost si duminica in strada, desi iarna a ajuns intr-un final si pe plaiurile mioritice. Oamenii au infruntat frigul patrunzator si s-au strans cu sutele in fata Teatrului National din Capitala.

Dupa obisnuitele deja lozinci anti -Basescu si anti -Guvern, protestatarii au inceput sa scandeze "monarhia salveaza Romania" si l-au ovationat pe regele Mihai .

Nu doar in Bucuresti romanii au cerut schimbarea, ci si in multe dintre orasele tarii. Constanta, Pitesti, Targu Jiu, Iasi, Suceava, Brasov, Timisoara au fost doar cateva dintre orasele unde s-a scandat "Jos Basescu", "Jos Guvernul" sau "Demisia!".

Mai mult, si romanii plecati in strainatate le-au aratat confratilor sai ca nu i-au uitat si s-au strans cu zecile in fata ambasadelor Romaniei.

La Madrid si Roma s-a strigat "Ne scuzati, nu trimitem cat furati!" si multe alte mesaje au fost indreptate si catre ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea