Social

Pregatirile pentru summit alunga senatorii

Pregatirile febrile pentru organizarea  Summitului NATO au deranjat ieri programul senatorilor. Aflati in plina sedinta de plen, activitatea acestora a fost bruiata de declansarea unei alarme. Alesii mai iuti de picior au iesit rapid din sala crezand ca e vorba de un incendiu.

Altii au pus totul pe seama unui exercitiu in vederea pregatirii summitului si au preferat sa-si continue rutina: frunzarirea ziarelor si butonarea laptopurilor. Ofuscati, unii senatori au criticat aparatul tehnic al Senatului, declarandu-se nemultumiti si de faptul ca nicio persoana abilitata nu a venit la fata locului sa se intereseze despre ceea ce s-a intamplat.

Situatia a devenit de-a dreptul hilara in momentul in care staffurile celor doua Camere si-au imputat reciproc incidentul. Directorul afaceri interne al Camerei Deputatilor, Sorin Badescu a sustinut ca "sistemul" nu este de competenta sa, numai Senatul putand sa raspunda despre cele intamplate. In replica, secretarul general al Senatului, Dan Vasiliu a afirmat ca tot ce tine de paza si incendii este in subordonarea Camerei.

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea