Social

#doza rotunda #doza #priza

Pentru cei care cauta prize in doza clasica rotunde si alte electrice, gasiti la Sercomelectric.ro

In mobilarea unei casei si mai ales la iluminatul ei se va tine cont de anumite aspecte, cum ar fi sistemul de electrificare. In acest sens, cumpararea unor produse specifice este de mare importanta, deoarece magazinele clasice nu au o gama foarte variata de produse cu specific electric.

 

Acestea este bine sa fie achizitionate dintr-un magazin specializat, iar produsele livrate sa respecte normele europene in vigoare. Dintre furnizorii acreditatti se numara si Sercom Electric.

Prize si intrerupatoare, modele diverse si de efect

Una dintre categoriile de produse printre cele mai cautate de pe piata se refera la prize si intrerupatoare. Acestea sunt indispensabile din orice locuinta sau cladire. In special ne referim aici la prize in doza clasica rotunda, adaptabile in orice camera.

Acestea sunt produse de branduri importante, cu experienta pe piata, asa cum ar fi si Panasonic sau Eurolamp printre multe altele. Este important sa fie avuta in vedere acest lucru, pentru ca se stie doar, calitatea face diferenta. Iar un produs de la o firma renumita sigur va rezista mai mult in timp, spre deosebire de unul no name.

Stilul acestor aparataje, materialul, culoarea fac diferenta cand este vorba de detalii. Montarea este usoara, designul este in stil minimalist si produsele vor rezista in timp, mai ales la variatiile de energie. Se potrivesc in orice incapere si dau o nota eleganta spatiului.

Astfel, prizele pentru date sau intrerupatoarele simple, albe vor fi cele care vor asigura estetica si functionalitatea unei locuinte.

Produse esentiale pentru casa si gradina din categoria electrice

Nevoile fiecarei case sunt diferite, dar chiar si asa, se pot gasi solutii adecvate cu un efort minim. Cei care cauta sa imbine utilul cu placutul pot apela cu incredere la magazinul online Sercomelectric.com. Aici varietatea produselor cu usurinta achzitiilor vor convinge pe oricine sa se intoarca pentru noi cumparaturi.

Elementele pentru gard electric sunt prezente in oferta magazinului, la fel ca si iluminatul festiv, pentru ca tot se apropie perioada sarbatorilor. De asemenea, stechere, cuple, adaptoare sunt produsele de stricta necesitate, care nu pot lipsi dintr-o locuinta. Lanternele iarasi, deosebit de eficiente atunci cand energia electrica se intrerupe, dar si ventilatoarele sau aerotermele se gasesc in oferta magazinului Sercom Electric.

De asemenea, o sonerie wireless pentru priza cu protectie si baterii poate fi iarasi un produs de ultima generatie, deosebit de util.

Scule electrice si unelte

In orice gospodarie trusa de unelte nu ar trebui sa lipseasca, deoarece aceasta este necesara oricand pentru mici reparatii sau reconditionari. Astfel, la magazinul online Sercom Electric se pot comanda aceste truse, in functie de necesitati. Truse pentru gaurire, taiere si polizoare, scule electrice pentru masurare sau polizoare, instrumente pentru fixare, toate acestea se gasesc la preturi accesibile.

Sistemele fotovoltaice sau cele pentru paratrasnet sunt si ele aici, utile pentru protectia impotriva factorilor exteriori, dar nu numai. Conectica electrica este recomandata de asemenea de catre specialistii de aici.

Detalii, comenzii si alte informatii se gasesc pe site-ul oficial Sercomelectric.ro

Contact: online@sercomelectric.ro

 

FOTO: sercomelectric.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea