Social

PD-L pregateste campania pentru Blaga

Democrat-liberalii pregatesc candidatura lui Vasile Blaga la Primaria Capitalei .
 

Desi nu a fost anuntat inca oficial candidatul PD-L la Primaria Capitalei, partidul a inceput sa-i pregateasca lui Vasile Blaga strategia de campanie electorala. Potrivit unor surse din conducerea partidului, strategii partidului au inceput sa gindeasca „planul de actiune“ pentru atacarea Primariei Generale. „Nu sint inca stabilite amanuntele, dar liniile mari ale strategiei se cunosc. Cel mai probabil va fi centrata in jurul lui Liviu Negoita (actualul primar de la sectorul 3 - n.r.). La fel probabil ca se va intimpla si in cazul candidatilor la sectoare“, ne-au declarat sursele.

Felix Tataru , omul care prin firma sa, GMP, a conceput toate campaniile PD-L pentru Primaria Capitalei si nu numai, sustine ca inca nu a discutat cu conducerea partidului despre campanie.

"Nu am vorbit inca nimic despre campania pentru Bucuresti. Deocamdata am batut palma doar pentru Iasi, deci pe moment ma ocup doar de campania lui Dumitru Oprea “, ne-a declarat Felix Tataru. Liderul PD-L, Emil Boc, a anuntat ca numele candidatului pentru Bucuresti nu va fi anuntat decit dupa Summitul NATO. Surse din conducerea PD-L sustin insa ca s-a hotarit deja ca Vasile Blaga sa fie candidatul.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea