Social

Olanda, revenire incredibila si victorie in Austria

Cea mai mare surpriza a serii de miercuri a fost produsa de „Portocala Mecanica ”, care a reusit o revenire epocala in meciul disputat acasa la austrieci .

Elevii lui Marco van Basten au intalnit o echipa a Austriei extrem de motivata, care a deschis scorul in minutul 6 prin Ivanschitz. Olandezii s-au vazut apoi neputinciosi in fata atacurilor lui Prodl, care si-a trecut in cont doua reusite, in minutele 18 si 35.

Refuzand o umilinta crunta, batavii si-au revenit imediat si au redus din diferenta, doua minute mai tarziu, prin golul marcat de Huntelaar. La pauza, era 3-1 pentru Austria si putini mai credeau in sansele oaspetilor. Dar Heitinga a dat noi sperante „Portocalei Mecanice” prin reusita sa din minutul 67, anuntand parca finalul nebun ce avea sa urmeze.

Eroul meciului a fost cu siguranta Vennegoor of Hesselink, care a reusit imposibilul, inscriind in minutele 83 si 86 si punand astfel un zambet larg pe fata selectionerului van Basten. Austria - Olanda 3-4, dupa ce gazdele condusesera cu 3-0. Dar meciurile se joaca pana la fluierul final al arbitrului.


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sport Acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea