Social

#brazilia #fotbalist #milan

Oficial: Ronaldinho, la AC Milan pana in 2011!

Telenovela verii a luat sfarsit! Pentru unii in mod surprinzator, pentru altii complet previzibil . Ronaldinho a parasit Barcelona si s-a transferat la una dintre gruparile de legenda din fotbalul italian, AC Milan, club care insa va evolua doar in Cupa UEFA in acest sezon.

Desi speculatii au existat atat luni cat si marti, anuntul oficial a fost facut miercuri dimineata chiar de gruparea de pe San Siro. „AC Milan si Barcelona au ajuns la un acord in privinta achizitionarii fotbalistului brazilian, care va semna o intelegere valabila pana in 2011. Ronaldinho va ajunge miercuri la Milano pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna actele”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul clubului italian.

Transferul a fost confirmat si de directorul sportiv al gruparii catalane, Txiki Begiristain. „Jucatorul a ajuns acolo unde si-a dorit. Ronaldinho a vrut sa joace pentru AC Milan. Va pleca cu onoare chiar daca noi am stabilit ca nu va mai intra in planurile noastre in sezonul viitor”, a declarat oficialul Barcelonei, citat de cotidianul Marca.

Sursa citata sustine ca gruparea blaugrana va incasa in urma tranzactiei suma de 21 de milioane de euro, la care se adauga unele bonusuri pe care le va primi in functie de viitoarele performante ale lui AC Milan. Ronaldinho va avea un salariu anual de 6.5 milioane de euro. De serviciile castigatorului Balonului de Aur in 2005 s-a mai interesat si Manchester City , echipa care ar fi fost dispusa sa plateasca Barcelonei in jur de 30 de milioane euro, iar lui Ronaldinho i-ar fi asigurat un venit anual aproape dublu, de 12 milioane de euro. Stim insa cu totii ca geniile sunt incapatanate...
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea