Social

#demitere #mircea sandu #razvan lucescu

Mircea Sandu: Lucescu nu e in pericol de a fi demis

Mircea Sandu , presedintele FRF, sustine ca Razvan Lucescu nu este in pericol de a fi dat afara, desi nationala a pierdut toate meciurile din 2010. 

"Nasul" afirma ca selectionerul ar putea ramane pe banca primei reprezentative chiar daca va rata calificarea la Euro 2012 , in conditiile in care va avea sanse de calificare in preliminariile Mondialului din 2014.

"Ce, facem ca la cluburi, sa schimbam imediat antrenorul pentru ca a pierdut niste meciuri amicale? Razvan are ca obiectiv sa califice Romania la Euro 2012. A, daca rateaza, atunci l-am putea schimba. Sau daca va compromite sansele de calificare. Dar si asa, daca are perspective bune pentru urmatoarele preliminarii , se mai poate discuta", a declarat Mircea Sandu, informeaza Gazeta Sporturilor .

Seful fotbalului romanesc nu a dorit sa comenteze jocul cu Macedonia, dar a precizat ca il sustine in continuare pe selectioner.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea