Social

#mircea geoana #alegeri prezidentiale #traian băsescu

Mircea Geoana crede ca Basescu scade in popularitate din cauza lipsei de performanta

Presedintele PSD, Mircea Geoana, l-a atacat pe presedintele Traian Basescu acuzand "lipsa de performanta" ca motiv pentru care este intr-o cadere "extrem de dramatica" in intentiile de vot ale romanilor.

Geoana sustine ca diferenta de procent dintre el si Traian Basescu in sondajele de opinie este in scadere, datorita faptului ca pierde increderea romanilor.

"Poate ca, in urma cu putin timp, nu multa lume credea ca Traian Basescu poate fi infrant. Am incheiat in urma cu doar cateva zeci de ore o noua masuratoare pe care o facem in pregatirea alegerilor prezidentiale. Diferenta in sondaje este de doar sase puncte in favoarea actualului presedinte, iar in urma cu trei luni diferenta era de peste 30 de puncte", a declarat Geoana, citat de Romania Libera.

Social-democratul mai crede ca presedintele si-a epuizat potentialul si ca poate fi invins in alegeri pentru ca a fost infrant de neonorarea promisiunilor de acum cinci ani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea