Social

Izgonirea lui Iorgovan

Oripilati de acuzatiile senatorului Antonie Iorgovan, liderii PSD au decis, ieri, la unison, retragerea sprijinului politic acordat "parintelui Constitutiei".

Este a doua oara in decurs de sapte luni cand conducerea PSD ia o astfel de masura in cazul senatorului, pentru limbajul colorat folosit la adresa colegilor de partid. Presedintele Mircea Geoana a precizat ca, de data aceasta, Iorgovan isi va pierde functia de secretar in Biroul Permanent al Senatului. El a precizat ca, miercuri, Comisia de Arbitraj si Integritate Morala din cadrul partidului se va pronunta asupra acestui caz.
"Nu dau voie sa se foloseasca astfel de cuvinte jignitoare si nepermise la adresa membrilor sau la adresa partidului. A depasit cu mult limita decentei", a spus Geoana. Nici Ion Iliescu nu i-a luat apararea fostului sau apropiat.
"Este inadmisibil si iresponsabil sa faci astfel de declaratii", a spus acesta. Iorgovan a atacat, vineri, "gasca" din jurul fostului premier Adrian Nastase, despre care a spus ca a avut drept criteriu de coagulare "homosexualitatea, masoneria si infractionalitatea".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea