Social

Fiica cea mica a lui Basescu nu crede in Valentine's Day

Elena Basescu calca pe urmele tatalui ei, incercand sa descopere in viitorul apropiat daca a mostenit ceva din harul politic al presedintelui. Fiica cea mica a lui Traian Basescu ii marturiseste Oanei Cuzino, in numarul din ianuarie al revistei "Ce se intampla, doctore?", ambitiile, placerile si principiile sale. Este sexy, sportiva si poate concura cu succes cu orice fotomodel faimos al lumii. Intr-un pictorial cuceritor si plin de naturalete, Elena Basescu isi dezvaluie atat latura feminina, cat si cea sportiva si trendy. Este fiica presedintelui Romaniei, dar acest lucru nu o impiedica sa duca o viata absolut normala: sa munceasca, sa iasa in oras cu prietenii, sa fie in acelasi timp studenta in cadrul unui program de master in stiinte politice si sa viziteze sala de fitness. Elena dezvaluie amanunte despre viata ei de zi cu zi, despre ce-i place sa manance, ce sporturi practica, cum isi intretine frumusetea si despre faptul ca nu crede in Valentine's Day .

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea