Social

#profil utilizatori #informatii publice #schimbari facebook #facebook

Facebook anunta schimbari importante. Informatii pe care nu le vei mai putea face publice

Facebook anunta schimbari importante pentru paginile de profil ale oamenilor. Anumite functii nu vor mai putea fi facute ublice, cum se intampla in prezent. Noile schimbari urmeaza sa intre in vigoare de la 1 decembrie, anunta Meta. 

 

Potrivit noilor schimbari, la profilurile utilizatorilor nu vor mai putea fi incluse adrese, orientari religioase si opinii politice. Va disparea si campul “Interesat de...”, care era folosit pentru exprimarea orientarii sexuale.

Modificarile au loc datorita schimbarii politicilor platformei in ceea ce priveste intimitatatea si targetarea cu reclame. Acest lucru vine dupa ce in ultimii ani, Meta a fost implicata in mai mute scandaluri privind protejarea intimitatii utiliatorilor, lucru care a devenit un subiect de interes pentru companie, care incearca sa faca din Facebook un serviciu cat mai sigur pentru cei care-l acceseaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea