Social

#avertizare de vreme rea #vijelii #grindina #ploi

Dupa canicula vin ploile! Cod galben de ploi, grindina si vijelii

Dupa canicula vremea se schimba brusc. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de ploi si vijelii pentru urmatoarea perioada. Ploile vor afecta numeroase judete din Romania, inclusiv Capitala. Sunt asteptate, de asemenea,  rafale puternice si grindina.

 

COD GALBEN de instabilitate atmosferica

In intervalul 27 iulie, ora 10:00 – 27 iulie, ora 21:00, numeroase judete din sudul si estul tarii se afla sub avertizare de tip cod galben de intensificari ale vantului si instabilitate atmosferica temporar accentuata.

“In intervalul mentionat, in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei vantul va prezenta intensificari cu rafale in general de 55...65 km/h.

In Dobrogea si jumatatea de est a Munteniei instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata si se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului (local rafale de 50...70 km/h) si izolat grindina. Cantitatile de apa vor fi de 20...25 l/mp si izolat 30...40 l/mp.

Nota: Intensificari ale vantului vor fi local si temporar si in restul teritoriului, iar in zona inalta a Carpatilor Meridionali si de Curbura rafalele vor depasi 70...80 km/h.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In perioada 27 iulie, ora 10:00 – 27 iulie, ora 21:00, vremea se va raci semnificativ fata de zilele precedente, astfel temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea