Social

Diaconescu se joaca

Cred ca e cea mai buna varianta din ce putea da PSD. Am spus-o de mai multe ori in ultima vreme, solutia social democratilor pentru Primaria Capitalei e sa piarda onorabil.

Ar fi singurul progres real pentru un partid care pina acum a pierdut rusinos toate competitiile pentru fotoliul de prim-bucurestean. Am urmarit primele reactii “populare” la anuntul privind aruncarea in lupta a lui Cristian Diaconescu si mi-au retinut atentia doua genuri, dupa parerea mea, semnificative.

Unul venind din zona simpatizantilor PD-L, sustinatori de-ai lui Blaga, care exprima un soi de usurare, profetind deja “clonarea” meciului Basescu-Geoana din 2000, cind actualul lider PSD a fost spulberat din primul tur de viitorul presedinte. Al doilea gen de reactie reprezinta o noutate.

E vorba de cea sustinuta, tot cu un suflu de usurare, de cei nesatisfacuti pina acum de nici una dintre oferte, dar net defavorabili candidatului PD-L.

 

Continuarea in Cotidianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea