Social

#strangulat #andrew tate #victime #acuzatii #dezvaluiri

Dezvaluiri incredibile facute de una dintre victimele lui Andrew Tate: „Ne strangula atat de tare ...”

Inceputul anului 2023 i-a gasit pe fratii Andrew si Tristan Tate in spatele gratiilor, dupa ce la finalul lui 2022 cei doi au fost mai intai retinuti pentru 24 de ore, apoi arestati preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit autoritatilor romane, Andrew si Tristan Tate sunt acuzati de trafic de persoane si viol, pe numele lor fiind facute plangeri de catre mai multe fete. Din cate se pare, ei le racolau prin metoda „loverboy”, dupa care le obligau pe tinere sa faca videochat si sa intretina relatii sexuale cu ei.

Potrivit jurnalistilor de la Click, care ii citeaza pe cei de la Vice, Sally, o victima a lui Andrew Tate, a dezaluit ce a patit cat timp s-a aflat in casa acestuia, afirmand ca atat ea, cat si Helen, prietena ei, au fost violate, batute si strangulate.

„Eu si alta fata ne trezeam dimineata cu ochii rosii din cauza ca ne strangula atat de tare, incat ni se spargeau vasele de sange. Intr-o zi ne-a zis: «Ia sa vedem, ce curva strang si eu de gat azi?». Era ireal ce li se intampla. Nu-mi venea sa cred ca asta e viata mea, reusise sa normalizeze violenta in asa hal incat acceptam ce ni se intampla. Pe atunci, Helen avea iubit si nu o interesa deloc, nu voia sa aiba contact sexual cu el. Era speriata si furioasa. Voiam sa ies din situatia aia. Tate imi zicea mereu ca nu il intereseaza daca merg la politie, ca ma va bate pana ma omoara. Am hotarat sa plec”, a spus Sally.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea