Social

#vremea de Revelion #vremea de craciun #prognoza meteo #vremea

Cum va fi vremea de Craciun si Revelion! Ce sanse avem sa ninga?

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM)  a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit meteorologilor, finalul anului va aduce temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei. Sunt sanse minime sa avem parte de zapada de Craciun sau de Revelion. Iata cum va fi vrmea in perioada 18 decembrie 2023 – 15 ianuarie 2024.

Vremea in saptamana 18 – 25 decembrie 2023 

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in regiunile nord-estice. 

Regimul pluviometric va fi local excedentar in extremitatea de nord a Carpatilor Orientali, dar si deficitar in regiunile extracarpatice, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Vremea in saptamana 25 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. 

Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in regiunile intracarpatice, dar mai ales in nordul Carpatilor Orientali si in zona Muntilor Apuseni, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Vremea in saptamana 1 – 8 ianuarie 2024 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile. 

Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile vestice, nordvestice si centrale, dar mai ales in zonele montane aferente, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Vremea in saptamana 8 – 15 ianuarie 2024 

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. 

Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in regiunile intracarpatice, dar mai ales in zona Muntilor Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea