Social

Culoarul unic

Suntem in plin summit NATO si, ca gazde, nu ne putem dori, dupa tot deranjul, decat ca totul sa se termine cu bine si ca oaspetii, toti unul si unul, sa plece sanatosi de la Bucuresti. Sigur ca exista si persoane mai sensibile care sufera fie din pricina ca n-avem niste anarhisti care sa urle si sa sparga geamuri agitand steaguri rosii sau zvastici, fie din pricina ca s-a facut curatenie inutila pe traseul oficial - intrucat Bush tot curati ne-ar fi considerat cata vreme luptam in Afganistan.

Orice curatenie devine, se vede treaba, un atac la demnitatea nationala - pe care numai gunoaiele ne-o pot apara. Daca totul se termina cu bine (Da, Doamne!) concluzia summitului (dincolo de hotararile ce se vor lua) ar fi ca oficialii nostri pot si stiu sa organizeze ceva ca lumea atunci cand vor. Inseamna ca nu au nicio scuza cand nu-si trateaza si propriii cetateni cu grija si respectul aratat delegatilor straini.

Mai ales ca noi am platit marea reuniune NATO unde dansii s-au impartasit din prestigiul sefilor lumii simtindu-se egalii lor - asa cum s-a vazut din dialogul Bush-Basescu de la Neptun unde conferinta de presa amicala a celor doi presedinti avand ca fundal Marea Neagra sugera explicit ca aceasta nu mai e "lac rusesc" ci granita a NATO.

 

Continuarea in Curentul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea