Social

#sarut toto cutugno #toto cutugno #sarut pasional #ramona badescu #romanca #sala palatului

Cine este romanca sarutata pasional de Toto Cutugno pe scena

Toto Cutugno s-a stins din viata ieri, la varsta de 80 de ani. Artistul se lupta cu cancerul, boala care l-a rapus. Tragica veste a fost data de managerul acestuia, Danilo Mancuso.

 

Toto Cutugno urma sa sustina un concert in Bucuresti in luna mai a anului trecut, insa din cauza bolii a fost nevoit sa-l anuleze.

Artistul a mai fost la Bucuresti in trecut. Acesta a sustinut, in urma cu zece ani, un concert la Sala Palatului. Acolo a sarutat-o pasional pe Ramona Badescu, in fata a mii de spectatori.

Toto si Ramona au facut atunci un duet pe melodia "Ciobanas cu 300 de oi". La final, Ramona i-a spus artistului ca sigur este invidiata de milioanele de fane ale acestuia si si-ar dori sa-l pupe din partea tuturor. Acesta l-a ppat pe frunte si pe obraz.  

Pentru ca artistului nu i-a convenit acest lucru, a decis sa o sarute pasional pe gura. 

"Am fost foarte mandra sa fiu pe scena alaturi de Toto, sa cant alaturi de el. M-a luat prin surprindere gestul lui, am ramas fara cuvinte. Intre mine si Toto Cutugno este o frumoasa prietenie si un respect minunat, ne cunoastem de 19 ani! Si-a cerut scuze apoi ca l-a luat valul pe scena si m-a sarutat", a declarat Ramona Badescu dupa concert.

La aflarea vestii tragice, Ramona Badescu a postat pe Instagram un mesaj emotionant:

“Iti multumim “Italiano vero” pentru toate melodiile minunate pe care le-ai creat si care vor ramane eterne! Noi iti multumim! #Toto Cutugno”

 

 

FOTO: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea