Social

Chivu: „Vrem sa revenim acolo unde ne este locul”

Generatia lui Mutu si Chivu poate demonstra la Euro ca nu este cu nimic mai prejos decat generatia lui Hagi si Gica Popescu . De la ultima participare la un turneu final au trecut deja 8 ani de zile si tricolorii nu au voie sa rateze sansa de a reface blazonul echipei natioanle, crede Cristi Chivu.

Trei turnee finale ratate au fost suficiente pentru ca nationala Romaniei sa iasa din prim planul fotbalul mare, sustine capitanul tricolorilor. „De 8 ani nu mai suntem la un turneu final. Am lipsit mult din prim-planul fotbalului mare si acum putem reveni acolo unde ne este locul. Trebuie insa sa ne autodepasim pentru ca avem o grupa foarte grea, sa ne demonstram valoarea pe teren”, a declarat Chivu.

Nerabdarea elevilor lui Victor Piturca de a evolua la Euro creste de la o zi la alta, crede, la randul lui, Cosmin Contra . „Cu cat se apropie ziua meciului cu Franta cu atat emotiile nostre cresc. Asteptam acest turneu final de ceva vreme si parca nu mai avem rabdare”, a declarat fundasul celor de la Getafe .

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea