Social

#inter milano #liga campionilor #chivu

Chivu a castigat Liga Campionilor cu Inter Milano

Inter Milano, cu Cristi Chivu titular si prezent pe teren 68 de minute, a castigat sambata seara Liga Campionilor. Echipa lui Mourinho a castigat cu 2-0 in fata lui Bayern Munchen, in finala disputata pe Santiago Bernabeu , dupa o "dubla" a atacantului argentinian Diego Milito.

Inter a lasat meciul la conducerea lui Bayern si s-ar retras din postura de favorita. Obisnuiti sa se apere mai mult decat sa atace, elevii lui Mourinho au stat la cutie si au lasat initiativa in mainile bavarezilor. Misiunea cea mai grea a avut-o Chivu, omul responsabil cu blocarea celui mai valoros echipier al lui Bayern in finala de pe Bernabeu, Robben. Primul semnal de alarma vine dupa doar 10 minute, cand olandezul il pierde pe drum in viteza pe capitanul nationalei Romaniei si scoate un balon in fata portii interiste, dar reluarea lui Olic trece pe langa buturile lui Julio Cesar .

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea