Social

Casele de pariuri au suspiciuni legate de meciul Sahtior - Rapid

Primul duel oficial din istoria fotbalului intre doi antrenori, tata si fiu, isi va desemna invingatorul in aceasta seara de la ora 19.30, la Donetk, unde Sahtior , pregatita de Mircea Lucescu, va primi vizita Rapidului, antrenata de Razvan Lucescu.






O astfel de partida poate ridica multe semne de intrebare privind corectitudinea rezultatului final, tinand cont ca o eventuala remiza intre Sahtior (sase puncte din doua partide) si Rapid (trei puncte dupa un singur meci) ar avantaja ambele echipe in cursa pentru calificarea in "saisprezecimile" Cupei UEFA.

Aceste suspiciuni au inceput sa fie luate in serios si de catre casele de pariuri din Romania. O agentie a blocat meciul incepand de ieri dimineata, in timp ce o alta casa a optat pentru modificarea cotelor de castig. Daca initial o victorie a echipei Sahtior avea o cota de 1,35, aceasta a fost modificata la 1,70. Cota pentru remiza a scazut de la 4,50 la 3,80, la fel si cea pentru o victorie a formatiei Rapid, care este in prezent de 3,40, dupa ce initial a fost 5,50.

Cele doua tabere au tinut sa dezminta aceste speculatii cu privire la un eventual aranjament motivand ca in joc este, in primul rand, imaginea cluburilor. "Acest moment psihologic este foarte important, insa doar inainte si dupa meci. Pe durata partidei, intervine motivatia jucatorilor, iar cei ai Rapidului vor fi mai motivati. Multi dintre ei s-au aflat si sub comanda mea. Si eu, si Razvan ne vom apara numele. Ne vom felicita dupa un meci bun, asta este cel mai important. Cu siguranta, fiul vrea sa fie mai bun decat tatal sau, vrea sa-l depaseasca, asa cum toti elevii vor sa-si depaseasca profesorul. Avand in vedere acest lucru, ma astept la un meci dificil", a spus Mircea Lucescu.

La plecarea spre Donetk, mijlocasul rapidist Marius Maldarasanu a afirmat ca nu ar avea regrete daca l-ar invinge pe " Il Luce ". "Este prima data in cariera cand il am adversar pe nea Mircea. Cred ca dansul cunoaste foarte bine aceasta echipa, mai ales ca la Rapid este antrenor Razvan. Nu stiu daca este un meci special pentru mine. Este unul special pentru Rapid, pentru ca un rezultat bun ne-ar mari sansele de calificare. Nu mi-ar parea rau daca l-as invinge pe nea Mircea. M-as bucura", a spus Maldarasanu.

Mama lui Razvan, Neli Lucescu, a precizat ca si-ar dori sa castige formatia sotului ei, pentru ca Sahtior joaca pe teren propriu, iar acesta ar fi "un rezultat obiectiv".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea