Social

#sondaj #mircea geoana #traian băsescu

Basescu conduce in continuare sondajele pentru cursa prezidentiala

Traian Basescu conduce in cursa prezidentiala la o diferenta de 12 procente fata de urmatorul candidat, Mircea Geoana. Cu patru luni inaintea alegerilor, sondajul CURS reflecta si cresterea popularitatii candidatului liberal, Crin Antonescu .

Sondajul realizat in iunie a fost comandat de Institutul pentru Cooperare Regionala si Prevenirea Conflictelor (INCOR) si a fost dat publicitatii de PNL. Studiul realizat pe un esantion de 1.120 de persoane are o marja de eroare de 3 la suta.

Presedintele Basescu conduce cu 36 la suta in preferintele respondentilor, urmat de Mircea Geoana cu 24 la suta, Crin Antonescu cu 19 la suta, Corneliu Vadim Tudor cu 11 la suta, Principele Radu cu 5 la suta, candidatul UDMR (necunoscut la data efectuarii sondajului) cu 2 la suta, Nati Meir cu 1 la suta si candidatul PNTCD cu 1 la suta, informeaza Gandul.

In sondaj candidatii sunt prezenti alaturi de numele partidului care ii sprijina. Sondajul CURS anterior arata ca, in luna aprilie, Basescu era sustinut de 32 la suta, Geoana de 23 la suta, iar Antonescu de 19%.

78% dintre respondenti cred ca, in Romania, lucrurile merg intr-o directie gresita, doar 15% fiind multumiti de evolutiile economice si sociale.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea