Social

#eutanasiere #cod penal #incalca #consitutie #sange #boala #scrisoare #eugen constantin anghel #traian băsescu

Basescu catre tanarul care-i cere sa moara: In niciun caz

Presedintele Traian Basescu i-a raspuns tanarului Eugen Constantin Anghe, care i-a cerut, intr-o scrisoare, sa ii aprobe eutanasierea, explicand ca, desi ii este mila de el, nu poate sa faca acest lucru deoarece in Romania acest lucru nu este legal.

"Mi-e mila de omul asta, dar in niciun caz", a spus seful statului intrebat daca va aproba eutanasierea tanarului internat la spitalul din Constanta. "Si el, daca se gandeste sa-si ia viata, nu este o solutie. Dupa legislatia romana, eutanasierea este interzisa ", a mai spus Traian Basescu.

"Presedintele Romaniei nu poate trece peste Codul Penal . Oricum, este o problema medicala, nu una care sa tina de presedinte. Viata ti-o da Dumnezeu s-o traiesti, cand mai bine, cand mai rau, dar sa nu ti-o iei singur. E pacat", i-a transmis seful statului, luni, lui Eugen Constantin Anghel , de numai 29 de ani, crescut la orfelinat .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea