Social

#ploi capitala #avertizare ploi #cod galben de ploi #avertizare meteo #ploi

Alerta de vreme rea! Cod galben de ploi, vijelii si grindina in mare parte din tara. Ploua si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip cod galben de vreme rea pentru numeroase judete din tara. Sunt vijate vijelii, descarcari electrice, vant puternic si grindina. Va ploua si in Capitala.

 

Avetizare de tip cod galben de vreme rea

In intervalul 15 septembrie, ora 10:00 – 16 septembrie, ora 06:00, este avertizare de vreme rea pentru numeroase judete din tara.

„In cea mai mare parte a Transilvaniei si a zonei montane si local in Muntenia si Moldova vor fi perioade cu instabilitate atmosferica. Aceasta se va manifesta prin averse si cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului (cu rafale de 50...60 km/h), izolat vijelii si grindina. In intervale scurte de timp, sau prin acumulare, local, cantitatile de apa vor fi de 20...30 l/mp si izolat de peste 40...50 l/mp.

Nota: Astazi (15 septembrie), manifestari de instabilitate atmosferica vor fi si in celelalte regiuni, dar pe arii mai restranse.

Sambata (16 septembrie) va mai ploua indeosebi in jumatatea de sud a tarii.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

15 septembrie, ora 10:00 – 16 septembrie, ora 06:00 valorile termice, mai ales cele diurne, vor fi mai scazute fata de zilele precedente, dar se vor situa in continuare peste mediile multianuale. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 15...17 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales in a doua parte a zilei si noaptea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea