Social

Adriean Videanu scapa de factura

Blaga se vede nevoit sa se fereasca de „ umbra " lui Videanu

Capitala a ramas cu nostalgia micului Paris, dar este un oras cenusiu si lipsit de personalitate, ale carui probleme sunt ordinea si traficul. Nu, aprecierile de mai sus nu ii apartin domnului Marian Vanghelie. Si nici domnului Ludovic Orban.

Cuiva satul de chitibusurile politicii romanesti i-ar veni destul de greu sa ghiceasca autorul acestor constatari de bun-simt. Prea aduc a critici de opozitie. Cand colo, surpriza! Este declaratia domnului Vasile Blaga, secretar general al PD-L si candidat aproape sigur al democrat-liberalilor la Primaria Generala.

Strategia partidului este bazata pe un principiu simplu: n-ai cum sa contesti ceea ce este evident. Ar fi sinucidere curata ca domnul Blaga sa se prezinte in campanie laudand „realizarile" predecesorului sau.

Candidatul PD-L trebuie sa gaseasca o bresa in rechizitoriul administratiei Videanu, minutios intocmit de catre adversarii politici si de catre alegatori . Vasile Blaga se vede nevoit sa scape de „umbra" actualului edil-sef al Bucurestilor.

 

Continuarea in Adevarul 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea