Showbiz

#concert #romania #sandra #zacusca

Sandra, innebunita dupa zacusca romaneasca

Sandra a avut ocazia sa cante pentru a doua oara in Romania, duminica seara, la Targu Mures, Narcis Iustin Ianau fiind cel care a sustinut un recital in deschiderea concertului sau.

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta inaintea spectacolului, Sandra a anuntat care este motivul pentru care a revenit in tara noastra: "Imi place foarte mult zacusca voastra!".

Cantareata in varsta de 49 de ani a marturisit ca nu se impaca deloc cu tehnologia moderna, si tocmai de aceea nu are cont personal de Facebook.

"Nu suport laptopurile, urasc sa scriu pe calculator. Nu am pagina de Facebook, am un iPhone cu care imi sun prietenii si familia. Urasc sa scriu chiar si SMS. Nu postez niciodata pe Internet, dar am  auzit ca e cineva pe Facebook care si-a facut trei conturi cu numele meu. Acesta persoana se da drept mine, vorbeste despre lucruri private din viata mea”, a declarat Sandra.

Oricine si-ar da seama ca eu nu vorbesc cu fanii mei despre viata mea privata. Am auzit de la o prietena ca persoana respectiva vorbeste despre copiii mei, despre familia mea. E nebuna sau ce? Eu nu stiu sa scriu pe calculator. Daca in jumatate de an persoana respectiva nu va inceta , ma opresc din cantat pentru ca familia mea e prioritara", a mai spus cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea