Showbiz

#pop #madonna #monden #alex rodriguez #divort #sarbatori #craciun #guy ritchie #relatii #copii

Madonna, lasata balta de iubitul ei de Sarbatori

Desi s-a zvonit ca Madonna va petrece sarbatorile alaturi de noua sa achizitie amoroasa, Alex Rodriguez , acesta s-a razgandit si a optat pentru un Craciun in familie .

Alex (Yankees) si Cynthia, fosta sa sotie, au trecut printr-o despartire destul de urata. Pentru a mai indrepta lucrurile cat de cat, jucatorul de baseball a locuit in Florida in ultimele zile si s-a decis sa mai ramana pentru a petrece si Ziua Recunostintei alaturi de Cynthia si copiii pe care ii au impreuna.

De altfel, se pare ca Rodriguez era hotarat de la bun inceput sa nu se mai intoarca la New York pentru a petrece sarbatorile alaturi de Madonna, acesta fixand intre timp o cina alaturi de fosta sa sotie si de copiii.

Probabil Alex a luat aceasta hotarare in urma conflictelor pe care le are cu Cynthia cea care a marturisit public ca fostul ei sot nu este suficient de barbat si se lasa condus de o femeie.

"Viitorul meu fost sot (cei doi traiesc separat de mai mult timp si urmeaza sa se desparta anul - n.r.) este lipsit de suflet si isi paraseste micutii pentru a fi cu Madonna. Ea l-a chemat şi el a fugit repede la New York. Deşi este un barbat de 1,90 m şi 100 de kg, este comandat de o femeie. Oribil!", a precizat Cynthia Rodriguez, citata de libertatea.ro.

Si pentru a fi reuniunea si mai completa, parintii lui Rodriguez vor zbora si ei spre Florida pentru a cina in familie. Madonna nu va lua parte la aceste evenimente.

De altfel, regina pop se pare ca trece printr-o pasa proasta in ceea ce priveste viata sa amoaroasa. Madonna a intrat intr-un soi de depresie si a inceput sa regrete despartirea recenta de sotul sau, Guy Ritchie .

„Sunt trista din cauza vietii mele personala, dar am noroc ca am fost binecuvantata cu o profesie solicitanta care nu-mi da timp sa ma gandesc si la altele.”, a dezvaluit aceasta, citata de pr-inside.com.

Tocmai de aceea, Madonna considera ca turneul „ Sticky and Sweet ” reprezinta calea perfecta de a i se distrage atentia de la divortul acesteia de Guy Ritchie si problemele care au survenit ca urmare a acestui lucru.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea