Sanatate

#tratament ten #ten vara #riduri fine #deshidratare ten #ten uscat dupa plaja #ten plaja

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Ten uscat dupa plaja? Iata ce poti face!

 

Suntem in plin sezon estival, dar si intr-o perioada in care suntem bombardati cu sfaturi despre cum sa ne protejam de soare si cum sa ne ingrijim pielea. Chiar daca obisnuiti sa respectati regulile de expunere la soare - stati la plaja doar la orele permise, uilizati creme cu factor de protectie si va hidratati corespunzator, sansele sunt destul de ridicate ca tot sa va confruntati cu una dintre cele mai neplacute probleme din vacanta: tenul uscat.


Soarele, la fel ca si orice alta sursa de caldura, deshidrateaza pielea. Acest lucru se traduce prin piele uscata, aspra, terna si riduri fine. Expunerea prelungita la soare determina deteriorarea fibrelor de colagen si elastina, conducand la ridarea pielii si pierderea fermitatii acesteia. Desi utilizati creme intens hidratante, acestea nu reusesc sa inlature senzatia de „piele care tine”, deoarece cremele sunt doar nutritive si nu reusesc sa patrunda in straturile profunde ale pielii pentru a reface nivelul de hidratare.

Cel mai eficient remediu

Recomandarea mea pentru a trata eficient aceasta problema a tenului este Intraceuticals. Acest tratament este bazat pe oxigen hiperbaric, prin intermediul caruia transporta in dermul profund un complex de substante revitalizant pentru ten, si anume, acid hialuronic, vitamine si antioxidanti. Jetul de oxigen se dovedeste a fi extrem de relaxant si revigorant! Dupa acest tratament, nivelul de hidratare a tenului va fi restabilit, lucru care se va observa in textura si luminozitatea pielii. Alaturi de cremele din aceeasi gama, concepute special pentru a sigila efectul tratamentului, se formeaza un scut de protectie impotriva deshidratarii tenului si aparitiei ridurilor.\

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea