Regulament oficial concursuri.acasa.ro

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului este SC Machteam Soft S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, B-dul Pierre de Coubertin, nr 3-5, sector 2.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.acasa.ro.

2. PARTENERI

Organizatorul concursului poate desfasura campania in colaborare cu alti parteneri.

3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu varsta de cel putin 18 ani impliniti, mai putin angajatii societatii SC Machteam Soft S.R.L. si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.acasa.ro si sa completeze toate campurile din profil.

4. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se desfasoara in perioada prestabilita de organizator impreuna cu partenerul oficial. Participantii care se inscriu dupa aceasta data, nu vor fi luati in considerare. In cazul in care nu exista castigatori valizi se poate prelungi durata concursului cu maximum 2 saptamani. Daca nici dupa aceasta perioada nu se gasesc castigatori,premiul se va reporta pentru un alt concurs.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

La finalul concursului (potrivit datei mentionate in textul de concurs), se vor alege castigatorii care au raspuns potrivit cerintelor. Numele castigatorilor nu vor fi mentionate pe site, ci username-urile. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de email mentionata la inscrierea pe www.acasa.ro.

Pentru ca un castigator sa fie considerat valid, este obligatoriu ca datele trecute in contul www.acasa.ro sa fie reale (nume, prenume, numar de telefon, adresa). In cazul in care datele personale nu coincid cu datele de pe cartea de identitate, se va alege un alt castigator.

Se depuncteaza participantii care se afla pe lista neagra ( cei care au folosit date false, au copiat raspunsul, nu au trimis copia de buletin ) de participanti la concursurile Acasa.ro;

Sunt preferati participantii care au nu au castigat alte premii oferite de acelasi sponsor, in aceeasi serie de concursuri;

Sunt preferati participantii care nu au mai castigat alte premii in ultima luna pe Acasa.ro.

Premiile se revendica in termen de 7 zile de la data anuntarii castigatorilor. In cazul castigatorilor care locuiesc in Bucuresti, premiile se ridica de la sediul SC Machteam Soft S.R.L. (B-dul Pierre de Coubertin, nr 3-5 , Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti ). In cazul castigatorilor care locuiesc in provincie, premiile se vor trimite prin colet in regim recomandat, la domiciliul mentionat in cartea de identitate.

6. DISPOZITII FINALE