Litera S

#prospect #medicament

Siloderm s1, unguent

Prospect Siloderm s1, unguent

Compozitie
Lanosolv M 35 g, vaselina alba farmaceutica 24 g, ulei de silicon 9,5 g,  glicerina 5 g,  apa distilata 25 g, clorura de aluminiu  1 g,  ulei de levantica 0,5 g.

Actiune terapeuica
Unguent de protectie impotriva acizilor.

Indicatii
Siloderm S1 se prezinta ca o crema onctuoasa, omogena, de culoare alb-galbuie, cu reactie slab acida, lipsita de toxicitate si bine tolerata de piele. Siloderm S1 apara pielea de solutiile de acizi (clorhidric, acetic), cleiuri, rasini, detergenti sintetici, uleiuri eterice sintetice, solutii de compusi ai cromului hexavalent, var stins, tincturi capilare, tioglicolat de amoniu. Siloderm S1 actioneaza bacteriostatic impotriva stafilococului auriu. Pe linga utilizarea sa in scopuri protectoare - profilactice, crema poate fi folosita si cu rol terapeutic in urmatoarele cazuri: iritatii si prurit cutanat, eritem sudoral, eritem actinic.

Doze si mod de administrare
Crema se aplica pe pielea curata si uscata, inainte de inceperea lucrului si se intinde in strat uniform prin masaj usor in decurs de 10 minute. Aplicarea cremei se va face, cel putin la inceput, sub supravegherea personalului sanitar mediu sau a sefului de echipa. Crema se indeparteaza prin spalare cu apa calda si sapun. Se recomanda ca inainte de spalarea propriu-zisa sa se lase sa curga pe piele un jet puternic de apa, menit sa indeparteze impuritatile putin aderente.

Contraindicatii
Dermite zemuinde, ulceratii cutanate, piodermite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea