Litera M

#prospect #medicament

Miostin, comprimate

Prospect Miostin, comprimate

Compozitie
Un comprimat contine 15 mg bromura de neostigmina si excipienti (lactoza granulata in spray, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu).

Indicatii
Miastenia gravis, atat ca test de diagnostic cat si tratament simptomatic. Antagonist al d-tubocurarinei si al derivatului sau metil. ileus paralitic postoperator. retentie urinara postoperatorie. tulburari vasculare periferice (sindrom raynaud, trombangeita obliteranta). Poliomielita si alte boli cu tulburari neuromusculare. Adjuvant in: megacolon; hipertiroidism si miopie tireotoxica; migrene si prevenirea acceselor de tahicardie paroxistica; prevenirea trombozelor. Rinita atrofica.

Mod de administrare
Se administreaza la indicatia medicului,iar stabilirea dozelor cat si a intervalului dintre doze se face infunctie de raspunsul individual.

Contraindicatii
Ileus mecanic, peritonita. Astm bronsic. Stari de bradicardie. Parkinsonism, miastenie congenitala. Este contraindicata asocierea cu acetilcolina sau alti esteri ai colinei.

Precautii
Bradicardie. Epilepsie. Hipotensiune. Ulcer gastroduodenal.Se administreaza femeilor insarcinate numai daca este absolut necesar. in cazul mamelor care alapteaza, datorita potentialului crescut al efectelor adverse pentru fat, se va lua in discutie intreruperea alaptatului, in cazul in care administrarea medicamentului este importanta pentru mama.

Reactii adverse
Crampe abdominale, spasme ale musculaturii striate, hipersalivatie, mioza, uneori chiar stari de colaps. Toate aceste simptome pot fi prevenite si evitate prin administrare de 0,6 mg atropina sulfurica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea