IT & C

#serviciu #euronews interactiv #large #medium #upc digital tv small #romania #upc

UPC lanseaza serviciul Euronews Interactive

UPC Romania anunta lansarea Euronews Interactive , un serviciu interactiv disponibil acum gratuit pentru clientii UPC in cadrul abonamentelor UPC Digital TV Small , Medium si Large.

Euronews Interactive este prima aplicatie ce ofera clientilor UPC Digital posibilitatea de a urmari pe ecran fluxul de stiri in timp real si de a naviga in diversele stiri prezentate.

Usurinta si rapiditate

Aplicatia interactiva este disponibila 24 de ore, 7 zile/saptamana si se incarca extrem de simplu, folosind telecomanda, dupa selectarea canalului Euronews. Tot cu ajutorul telecomenzii, utilizatorii pot naviga prin meniul aplicatiei.

Acesta cuprinde patru categorii: informatii de actualitate (titlurile de ultima ora), stiri din domeniul de business din intreaga lume, stirile de ultima ora din Europa, previziunile meteorologice din diverse regiuni.

"Euronews Interactive ofera clientilor o modalitate cat mai simpla de a fi in permanenta informati, navigand prin meniul aplicatiei cu ajutorul telecomenzii. Noua platforma de televiziune digitala a UPC permite canalelor de televiziune sa ofere programe si servicii adiacente, ce permit telespectatorilor sa se bucure de o experienta completa a vizionarii"
, a declarat Raluca Milin Marketing si Sales Director UPC Romania.

Disponibilitate

Serviciul Euronews Interactive este disponibil in multe dintre tarile in care compania UPC este prezenta cu servicii de televiziune, oferind fluxul de informatii in limbile engleza sau germana.

Cea mai recenta actualizare a acestei aplicatii a fost realizata in august 2008, oferind in prezent versiunea a 3-a. Serviciul se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa fie in permanenta la curent cu ultimele noutati.

Lansat la inceputul anului 1993, Euronews acopera stirile globale dintr-o perspectiva europeana. Canalul emite 24 de ore/ zi, in opt limbi simultan: araba, engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza si rusa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele