IT & C

#eset #windows 7 #antivirus

Suita ESET, compatibila cu Windows 7

Suita a obtinut emblema "Compatibil cu Windows 7" in programul "Windows 7 Logo" care are ca ajutarea consumatorilor in luarea deciziilor de achizitie identificand produsele via prin intermediul acestei .

Aceste produse au trecut suplimentar testele Microsoft Corp. de compatibilitate si siguranta in raport cu sistemul de operare Windows 7.

ESET si Win7

Pentru a se asigura de compatibilitate totala cu Windows 7, ESET recomanda clientilor cu versiuni anterioare 4.0.474 sa descarce pachetele de instalare pentru 4 si 4, precum si ESET Remote Administrator 3 pentru utilizatorii business.

Aceste produse sunt gratuite pentru utilizatorii care detin deja o licenta.  Dupa descarcarea acestor produse este recomandata instalarea peste aplicatia corespunzatoare deja existenta. Produsele care au obtinut certificarea sunt ESET NOD32 Antivirus 4 si ESET Smart Security 4.

Tehnologia ThreatSense

Produsele ESET, incluzand NOD32 Antivirus si ESET Smart Security, ofera avantaje avand in spate tehnologia ThreatSense. Motorul permite detectia proactiva a malware-ului ce nu este detectat nici macar de cele mai actualizate solutii antivirus care folosesc tehnica scanarii bazata pe semnaturi virale.

Spre deosebire de abordarile tradi?ionale, solutiile ESET decodeaza si analizeaza codurile executabile in timp real. Permitand produselor malware sa execute intr-un mediu sigur, ESET face posibila diferentierea clara dintre fisierele benigne si cele mai inteligente si bine camuflate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele