IT & C

#supra-aurale #intra-auriculare #sony #casti bluetooth

Sony lanseaza un nou set de casti cu Bluetooth

Japonezii de la Sony anunta lansarea unui nou set de casti echipate cu tehnologia Bleutooth. Noile modele vin si cu functii de anulare a zgomotului si a ecoului.

Mai mult, acestea promit pana la 12 ore de redare a muzicii si reancarare usoara prin cablul USB.

Doua modele

Noua serie de casti Bluetooth de la Sony este formata din doua modele: DR-BT100CX si DR-BT101. Ambele dispun de butoane de control accesibile, ajustarea volumului, redarea melodiilor preferate sau acceptarea unui apel telefonic devenind actiuni extrem de simple, la doar un deget departare.

Seria mai face posibila imersiunea totala in muzica, beneficiind de un sunet perfect clar, fara interventia cablurilor inestetice. Indiferent daca utilizatorul asculta muzica sau efectuaza un apel telefonic, tehnologia de anulare a zgomotului asigura o calitate a sunetului extraordinara. In plus, compatibilitatea cu standardul Bluetooth, 2.1, elimina inconvenientele cablurilor si, in acelasi timp, reduce si interferentele nedorite.

In detaliu

Casile intra-auriculare DR-BT100CX reprezinta partenerul perfect pentru orice MP3 player sau telefon mobil. Incarcarea prin USB si lipsa cablurilor simplifica utilizarea acestora, iar elementelele auriculare din silicon, de trei dimensiuni, asigura o calitate audio superioara, pentru confort maxim. Cu o durata de opt ore a acumulatorului, aceste casti ultra-slim cu Bluetooth ii mentin pe utilizatori in permanenta conectati, indiferent de muzica redata cu ajutorul lor.

Sony DR-BT101 reprezinta o varianta ideala pentru cei in cautarea unui model de casti cu banda, care incearca sa evite inconvenientele cablurilor. Modelul dispune de difuzoare din neodim de 30 mm si permite pana la 12 ore de redare continua.

Compatibilitate si disponibilitate

Ambele modele sunt compatibile cu profilele Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP si HSP, permitandu-i utilizatorului sa ramana conectat tot timpul.

Modelele DR-BT101 si DR-BT100CX vor fi disponibile in România, in centrele Sony, incepand cu luna iulie la pretul de 229 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele