IT & C

#sony #sharp #joint-venture #companie #lcd

Sharp si Sony fac echipa

Corporatiile Sharp si Sony au semnat un acord pentru a stabili o companie de tip joint-venture care va produce si vinde paneluri si module LCD de mari dimensiuni.

Sharp si Sony vor purta discutii despre dezvoltarea productiei de componente pentru modulele LCD pentru a intari relatia de colaborare.

Plan

Pe 1 iulie 2009 , Sharp a transferat noua fabrica de paneluri LCD din Sakai City, aflata in construtie, catre Sharp Display Products Corporation ("SDP"), subsidiara proprie in totalitate. SDP isi va incepe operatiunile in octombrie 2009.

Pe 29 decembrie 2009, Sony va investi 10 miliarde de yeni in SDP, ca prim pas catre raportul de investitii finale (66% Sharp si 34% Sony), in schimbul unor noi actiuni ce vor fi transferate de SDP catre Sony, ca alocare a fondurilor de la o terta parte.

Rezultat

Ca rezultat al acestei tranzactii, SDP va deveni compania joint venture a Sharp si Sony, in aceeasi zi. Acordul joint venture stipuleaza faptul ca Sony aduce aporturi de capital suplimentare la SDP.

SDP va maximiza avantajele castigate din utilizarea panourilor de a zecea generatie pentru a produce paneluri LCD de mari dimensiuni si module ce satisfac cele mai inalte nivele de calitate, cost si performante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele