IT & C

Probleme soft afecteaza hard Nokia

Sase dintre noile modele de telefoane mobile multimedia produse de Nokia ajung intr-un final pe piata, cu intarziere, ca urmare a unor probleme legate de software-ul acestora, a anuntat cel mai mare producator mondial de celulare .


Reprezentantii companiei au asigurat clientii ca vor putea comanda in curand trei dintre modele seria N si trei dintre modelele seria E, destinate oamenilor de afaceri.

Depasind problemele de soft, Nokia va incepe sa livreze saptamana aceasta modelul N91, urmand ca in urmatoarele doua saptamani sa procede la fel si in cazul N71 si N80. Telefonul N91 trebuia scos pe piata inainte de luna decembrie a anului trecut, dar lansarea a fost amanata pentru primul trimestru al anului, ca urmare a unor probleme legate de software.

"Principala problema este legata de interoperabilitatea anumitor aplicatii, cum ar fi serviciul de e-mail sau altele. Acestea trebuie testate de mai multe ori", a declarat Kari Tuutti, seful diviziei multimedia .

Lansarea noilor modele se incadreaza in strategia grupului finlandez de a-si majora cota de piata pe sectorul de afaceri.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele